dimarts, 11 de setembre del 2012

Catalunya, un estat d'Europa

"Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible." (Miquel Martí i Pol)

Jo vaig néixer on es diu "que co....s passa??", on es mengen mongetes amb botifarra, allioli, pa amb tomàquet, on es beu Cava, Vichy Catalán, Aigua del Montseny, on diem "no fo..s!?!", on hi ha grans monuments i passegem gegants al so de la música, on fem torres humanes que van directes al cel, on La Patum és més que una festa, on va néixer la Sardana, on de fer cops de bastons en fem una dansa, on a més hi ha una llengua pròpia i a on la gent és de p... mare!! Vaig néixer a CATALUNYA, sóc català fins la medul·la i els catalans sempre presumim de ser d'on som, perquè sabem molt bé que la nostra terra no és la millor del món, però també sabem que no és la pitjor, i el que sabem de veritat de veritat, és que és la nostra terra, i per això l'estimem i la defensem.

I no només defensem la terra, sinó també la nostra llengua i la nostra cultura. Al llarg de la història, encara que molts ho vulguin amagar, han intentat acabar amb la nostra llengua i la nostra manera de fer. Però no se n'han sortit. I arribat el moment de dir prou. S'ha acabat. Ens heu pres el pel durant segles. S'ha acabat. Si vull que em prenguin el pel aniré al barber. Deixeu-nos viure en pau. Segregeu-vos de Catalunya.

Veure Catalunya a una final europea de handbol, al mundial de bàsquet, ... no hauria de dependre de la Federación, perquè Catalunya seria independent i tindria les seves pròpies federacions.

Per que Catalunya sigui un estat d'Europa, avui a la mani!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada