dimecres, 5 de gener del 2011

Carta al savis d'Orient

Benvolguts savis d'Orient,
com cada any arriba l'hora de demanar-vos presentes i regals. Posats a demanar demanaria moltes coses, però posats a demanar una cosa, només demanaria PAU.

Que d’important és la pau per a construir el futur. Pau vol dir que no hi ha odi, ni enveja, ni rancúnia, ni gelosia, ...., vol dir que hi ha respecte, tolerància, justícia, comunitat ... És tan important la pau.

Que la Pau sigui amb vosaltres! Així comencen les nostres celebracions, i acaben dient: Aneu-vos en Pau! I entre mig: la Pau us deixo, la Pau us dono, doneu-vos la Pau. Els àngels al veure als pastors els hi van dir: “a la terra pau als homes que ell estima” (Lc 2,14) És tan important la pau.

Hi ha tantes coses que ens uneixen però que no som capaços de veure. La Pau la construirem no a partir de les nostres diferències, sinó reconeixent allò que ens diferencia, trobar allò que ens uneix. I per poder-ho trobar i descobrir ens cal fer camí junts, però un camí volgut per tots i amb l’esperit i la il·lusió de la Pau. És tan important la pau.

No demanao gran cosa, oi!

Bon 2011! Fins l'any que ve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada