divendres, 21 de juny del 2019

Fi de curs

  21 de juny, curs acabat.
 • Ha estat un curs molt llarg, o molt curt ... És el que té el temps, que pel rellotge sempre va igual però per a nosaltres de vegades va molt lent i de vegades passa volant.
  Però no han sigut només les pàgines d'un calendari que hem anat arrancant.
  Ha estat molt més. Ha estat un munt de vivències, experiències, camins fets i desfets, escales pujades i baixades... Amb els seus moments dolços i els seus moments amargs.
  I ja estem a Sant Joan, i ja sabem que per Sant Joan, les bates de la cartera a la foguera. Sant Joan ens recorda que hem acabat un curs, un nou camí, una nova experiència de vida.
  Queden lluny els paisatges del Pallars, la rua de carnestoltes, les convivències, les escultures de castanyes, el Kabouter Plankjes (Kapla), les cançons cantades tots junts...
  Però dia a dia, pas a pas … heu crescut, heu après, heu viscut el fracàs però també la victòria, però nosaltres els mestres i també els pares hem cregut en vosaltres. Us hem fet costat, us hem vist lluitar, us hem vist créixer.
  Aixequeu les vostres mans i crideu fort, que si voleu junts podeu canviar-ho tot quan uniu les forces.
  Sou el foc que porteu dins, o com diria Joana de Lestonnac, no deixeu apagar la flama que porteu dins, perquè tot el que feu és la vostra història.
  Una nova etapa, un nou munt de projectes, d'examens, jornades esportives, labs, i també segur que atabalareu una mica ... però no oblideu d'on veniu i tingueu clar on voleu anar.
  Alumnes, alumnes, alumnes, una part nostra se'n va amb vosaltres, una part petita, però gens efímera, no us hem volgut domesticar com diria el Petit Príncep, us hem volgut allargar la mà i acompanyar-vos un petit temps de la vostra vida tot ensenyant-vos un dels nostres petits tresors, l'amor. Recordeu de diu Sant Pere: "Estimar no fa mal a ningú, estimar hauria de ser l'única llei."
  Fins aviat!


  ImprimirCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada