dijous, 6 de febrer del 2014

Per un país de tot, l'escola en català!

Si fossis metge, t'agradaria que vingués un jutge i et digués que perquè algú ho ha reclamat a partir d'ara no receptaràs més aixoetcuraratil i hauràs de receptar estotecuraratil?
Si fossis infermera,  t'agradaria que vingués un jutge i et digués que perquè algú ho ha reclamat a partir d'ara en comptes de punxar al braç esquerra ho has de fer sempre en el dret?
Si fossis mecànic, t'agradaria que vingués un jutge i et digués que perquè algú ho ha reclamat a partir d'ara en comptes de fer servir oli sempreapunt haguessis de fer servir siempreapunto?
Si fossis dentista, t'agradaria que vingués un jutge i et digués que perquè algú ho ha reclamat a partir d'ara no pots treure més queixals del seny i hauràs d'empastar i arreglar les del "juicio"?
Si fossis dependent d'un super, t'agradaria que vingués un jutge i et digués que perquè algú ho ha reclamat a partir d'ara no poguessis vendre més olidecasanostra i haguessis de vendre aceitedeallí?
Podria seguir fent una llista llarga i llarga.
Jo sóc mestre, i no em sembla gens bé que un jutge vingui i em digui com haig de fer les classes. On queda la llibertat de càtedra que defensa "la constitución". 
Per què uns pares que no estan d'acord amb el procés independentista que està seguint un ampli sector de la societat decideixen involucrar el seu fill en aquest recambolesc periple de denúncies, quan (és una suposició) segurament estan contents amb l'educació que està rebent el seu fill? Que serà d'aquest alumne a la llarga?
I el jutge? amb qui s'ha assessorat per fins i tot dir quan temps s'ha de dedicar a la llengua castellana? Que no coneix la llei actual d'educació? O és que ja ens mana implantar la LOMCE?
Davant d'aquesta situació un primer pas és mostrar el nostre descontentament i el nostre recolzament. Com? Doncs dilluns tots al TSJC!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada