dimecres, 22 de juny del 2011

Als meus alumnes d'enguany: Gràcies!

Ara fa uns 10 mesos em vaig trobar amb 26 nens i nenes que escoltaven amb uns ulls i unes orelles ben obertes. Recordo unes quantes coses que vaig dir: "treballarem del primer a l'últim dia", cosa que hem fet; "cosa explicada, cosa estudiada", cosa que no sempre han fet; "escolta'l, té alguna cosa per dir-te", no sempre ens hem escoltat, "mantingueu l'amistat entre vosaltres", el temps dirà si ho heu fet, i moltes més coses que es diuen el primer dia d'escola, i que algunes arriben com la llavor en terra bona, i floreixen i donen fruit a la llarga i d'altres que cauen en terra erma.

Ara ja ham passat deu messos. Tots en teníem ganes de què arribessin les vacances d'estiu, el curs ha estat llarg i hem treballat molt i hem fet moltes coses plegats. Hi ha hagut temps per a tot.

Tot ha tingut el seu moment, sota el cel hi ha un temps per a cada cosa. Hi ha hagut un temps de fer noves amistats, i un temps de perdre'n, un temps de plantar i un temps de collir. Un temps de perdre el temps i un temps d'aprofitar-lo,un temps d'enrunar i un temps de construir. Un temps de plorar i un temps de riure, un temps de plànyer-se i un temps de dansar. Un temps de tirar pedres i un temps d'aplegar-ne, un temps d'abraçar i un temps d'estar-se'n. Un temps de cercar i un temps de trobar, un temps de guardar i un temps de llençar. Un temps d'esquinçar i un temps de cosir, un temps de callar i un temps de parlar. Hi ha hagut sobretot un temps d'estimar. Perquè com deiem a la darrera pregària del curs, "estimar és la plenitud de la llei" .

Ha estat un bon any, però en vindrà un altre, i un altre, ... la vida segueix i cal seguir caminant per poder seguint sent cada cop més bones persones i cal ser bona persona per poder seguir caminant.

Bon estiu a tots i a totes i moltes gràcies per l'anys que hem viscut plegats, i gràcies també pel vídeo i el regal.

Un petó ben gran a tots i a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada