dilluns, 6 de desembre del 2010

Dia de la Constitució!

Avui celebrem el dia de la constitució? Qui ho diria, us proposo que aneu a fer un volt pel centre de Barcelona, no parareu de veure gent comprant, sembla mentida allò de la crisi que ens expliquen a la tele ...

Realment als catalans ens agrada celebrar coses ben rares. Bé, aquesta celebració ens ve imposada i ens la podríem estalviar. Mirar que celebrar el dia d'una llei que permet les autonomies, però que ja des del principi en fa de primera i de segona categoria? Mira que celbrar que tenim una llei des de fa més de trenta anys que permet tenir un tribunal que es passa per la pedra el nostre pobre Estatut? No, si els haurem de donar la raó quan dieuen que estem tan sonats que als "tornillos" els anomenem "caracoles".

Proposo que el dia 6 de desembre, en contes de celebrar el dia de la constitució, celebrem el dia de l'objecció de consciència de la constitució, i que durant un dia no siguem espanyols ni comunitat autònoma. Que durant un dia senzillament, no siguem (i per tant que durant un dia no paguem cap mena d'impost). Que en diria aleshores aquell que promet tant, i aquell que tot ens ho porta al constitucional?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada